Resultatformidling 2018-06-26T23:38:47+02:00

Resultatformidling

Resultater på nettet

Alle resultater lægges på RunRaces’s hjemmeside efter løbet, hvor resultaterne er opdelt i f.eks. distancer, klasser, køn og overall.
Arrangøren kan linke til resultaterne eller få alle resultaterne som excel-fil til eget brug.

LIVE-resultatformidling

RunRaces tilbyder LIVE-resultatformidling, således at man LIVE på nettet, kan følge den øjeblikkelige stilling på de forskellige distancer og klasser fra en hvilken som helst computer der er tilsluttet internettet.

Speakerservice

RunRaces tilbyder Speakerservice til bistand for speakeren, således at vedkommende kan se hvem der kommer i mål, samt følge de øjeblikkelige stillinger på de forskellige distancer og klasser. Speakerservice giver mulighed for at skabe en god atmosfære via relevant resultatformidling under løbet.

Resultatformidling på storskærm

RunRaces tilbyder resultatformidling på storskærm, således at tilskuere i målområdet kan følge med i de øjeblikkelige stillinger. Via storskærmen er det desuden muligt at profilere sponsorer samtidig med visningen af resultaterne.

Forvarsling

RunRaces tilbyder forvarsling, således at deltagerens data bliver vist på en pc, og derved kan speakeren speake vedkommende i mål. Måtten til forvarsling placeres et stykke før mål. Til forvarslingen er det også muligt at forbinde en storskærm, således at deltagere og publikum i målområdet kan se hvem der bliver registreret på forvarslingen.
RunRaces tilbyder også en billigere løsning, hvor speakeren selv kan slå deltageren op ud fra startnummeret.

HotSpot

Et HotSpot er en skærm opstillet til deltagere og publikum, hvor der kan søges på de aktuelle løbsresultater og stillinger under og efter løbet. RunRaces tilbyder at stille med et eller flere HotSpots til et arrangement. Derved kan man f.eks. lave et resultat-telt, hvor deltagere og publikum kan se de aktuelle løbsresultater.

SMS-service

Til større arrangementer tilbyder RunRaces SMS-service, således at deltagerne kan få deres sluttid, en velkomst, sponsorreklame eller andet på sms. Mulighederne er mange og værdien høj hvis man forstår at udnytte denne form for kommunikation.

Andre løbstyper/special-løsninger

RunRaces tilbyder at lave speciel-løsninger til andre løbstyper eller hvis der f.eks. ønskes andre resultatlister end de “almindelige”. RunRaces laver i dag special-løsninger til flere arrangører, og hjælper naturligvis også gerne Jer.