Eventmanagement 2018-06-28T23:22:45+02:00

Eventmanagement

Hos RunRaces er produktprogrammet bredt, og selvom det tager afsæt i elektronisk tidtagning, er brugen af dette ikke en forudsætning for at benytte vores andre produkter.

Vi arrangerer blandt andet Femina kvindeløb, Powerman og Cyclingplanet, der er alle er store events men en meget aktiv stævneplads, med mange aktiviteter. Vi har således stor erfaring i at skabe et attraktivt miljø, for både deltagere og sponsorer.

Men vi har også vores egne events, for eksempel Venindeløbet og Frost Cup.

Foruden elektronisk tidtagning, varetager vi også stævneadministration som tilpasses den enkelte kunde. Vi kan således stå for tilmelding, pakning og udsendelse af kuverter, samt øvrige opgaver i forbindelse med afholdelse af stævner.

Folkene bag RunRaces har arrangerer løbekonkurrencer, triathlon, duathlon og 24-timers løb m.m., så hvis du har ideen til et godt arrangement, men mangler nogle til at løfte opgaven, så tilbyder RunRaces også dette.

Vi tilbyder også udvikling af specielle løsninger til helt andre typer arrangementer.

Vores stab, som udover teknikere omfatter grafikere, computerspecialister etc., gør det muligt for os at levere en totalløsning til jeres arrangement.

Overlad alt det administrative arbejde til os både før og efter og få overskud til at udvikle Jeres arrangement. Gennem vores kompetencer sikrer vi, at alle ydelser er af høj kvalitet og håndteres professionelt.
Kommunikation er en nøgleværdi for RunRaces i samarbejdet med vores kunder.

Kontakt os og hør om mulighederne.